OTELUL GALATI a ramas fara antrenor. MICHAEL WEISS si-a reziliat contractul

Tehnicianul german Michael Weiss a ajuns la o intelegere cu conducerea gruparii Otelul pentru incetarea colaborarii in seara zilei de marti, in urma unei analize a rezultatelor echipei, au declarat surse din cadrul clubului galatean.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat, miercuri, ca a fost nevoit sa refuze oferta conducerii clubului Otelul Galati de a prelua conducerea echipei tehnice, intrucat are propuneri mult mai avantajoase financiar de la alte grupari.

CITESTE SI: RAZVAN LUCESCU a fost dat afara de la PETROLUL PLOIESTI. Afla cine ii poate lua locul 

“Le mutumesc celor de la Otelul ca s-au gandit la mine, insa acum am oferte mai bune. Am alte planuri si nu pot da curs ofertei lor. Le-am spus din prima ca nu am cum sa preiau echipa, de aceea nici nu am mai ajuns la Galati”,a  declarat Ciobotariu. Conform surselor citate, conducerea clubului aflat in insolventa demarase negocieri cu antrenorul Liviu Ciobotariu.

Ovidiu Burca, managerul sportive al gruparii de la malul Dunarii, nu a dorit sa faca niciun comentariu legat de intreruperea contractului lui Weiss, precizand ca tehnicianul german va sustine o conferinta de presa lamuritoare in cursul zilei de miercuri.

CITESTE SI: GIGI MULTESCU este noul antrenor al PETROLULUI: Obiectivul meu este sa castig titlul

Germanul Hans Michael Weiss, in varsta de 49 de ani, a fost numit antrenor principal al echipei Otelul la 27 iunie, el inlocuindu-l la conducerea tehnica pe conationalul sau Ewald Lienen, care nu a mai dorit sa continue la gruparea galateana.

Sursa foto: sport.ro