OTELUL GALATI are un NOU ANTRENOR

FLORIN MARIN este NOUL ANTRENOR al echipei de fotbal OTELUL GALATI, tehnicianul urmand a fi prezentat luni intr-o conferinta de presa la ora 13.30.

Antrenorul echipei de fotbal Otelul Galati, TIBOR SELYMES, a anuntat, luni, printr-o declaratie de presa postata pe pagina oficiala de internet a clubului, ca a renuntat sa mai pregateasca formatia galateana in acest retur.

”Am venit cu inima deschisa la Galati, considerand ca echipa poate fi salvata. Am avut o pregatire de iarna care mi-a confirmat ceea ce mi-am propus. Din pacate, dupa o analiza a meciurilor din retur am decis sa renunt. Rezultatele negative sunt o consecinta a problemelor de lot. Este imposibil sa poti castiga atunci cand ai un atacant accidentat, celuilalt nu i-a venit cartea verde, iar in defensiva, in loc sa te intaresti, esti obligat sa improvizezi. Consider ca gestul meu de a renunta poate provoca un soc benefic la echipa. Orasul si oamenii din Galati merita o echipa in prima liga si le doresc succes in lupta pentru salvarea de la retrogradare”, a declarat TIBOR SELYMES.

Citeste si: DUMITRU DRAGOMIR a anuntat numele ANTRENORULUI care ii va lua locul lui GALCA la STEAUA

Tehnicianul a stat pe banca otelarilor timp de cinci luni.

Schimbarea lui TIBOR SELYMES era iminenta dupa cele doua infrangeri consecutive cu Dinamo (0-1) si Concordia Chiajna (0-3), antrenorul nefiind prezent la antrenamentul de duminica al echipei, care a fost condus de secunzii Daniel Florea si Emil Jula.

Citeste si: Un NOU SELECTIONER la reprezentativa UNDER 21

FLORIN MARIN a fost secundul lui VICTOR PITURCA la echipa nationala intre 2011 si 2014 si a antrenat in 2014 Astra si Ceahlaul, pana la finalul turului.

Sursa foto: fanatik.ro