Otelul Galati – Ceahlaul Piatra Neamt 3-2 (2-2) / Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2

Partida dintre Otelul Galati si Ceahlaul Piatra Neamt a fost una extrem de spectaculoasa, in care s-au marcat nu mai putin de cinci goluri.

Gazdele scapate de spectrul retrogradarii au reusit sa faca un meci bun, o veritabila repetitie pentru partida de saptamana viitoare din returul semifinalelor Cupei Romaniei. Din pacate elevii lui Petre Grigoras nu prea mai au sanse de calificare in ultimul act al competitiei, dupa ce au pierdut prima mansa, la Galati, cu scorul de 3-0.

Meciul a inceput foarte bine pentru nemteni care dupa un sfert de ora conduceau cu 2-0. Revenirea campionilor de acum doi ani, a fost una senzationala, pana la pauza galatenii reusind sa restabileasca egalitatea, pentru ca Iorga sa inscrie cu 17 minute inaintea finalului golul izbavitor al victoriei.

Astfel oaspetii vor juca si ultimele doua runde din Liga I cu sabia lui Damocles deasupra capului. Debutul lui Viorel Hizo, noul antrenor al nemtenilor, a fost unul de rau augur, iar Ceahlaul ramane singura echipa din Liga I care nu a reusit sa castige niciun meci pe teren strain in acesta editie de campionat.

Otelul Galati – Ceahlaul Piatra Neamt 3-2 (2-2)

min. 5: 0-1: Stana deschide scorul pentru oaspeti cu un sut din afara careului de 16 metri.

min. 14: 0-2: Constantinescu majoreaza avantajul oaspetilor pe tabela reusind sa inscrie cu o lovitura de cap din 6 metri.

min.19: 1-2: Neagu reduce din diferenta dupa ce finalizeaza o faza creata de neobositul Astafei.

min. 33: 2-2: Gazdele restabilesc egalitatea in urma unei faze in care rolurile de la primul gol s-au inversat, Neagu fiind in postura de servant si Astafei in cea de finalizator.

min. 73: 3-2: Galatenii preiau pentru prima oara conducerea in acest meci, dupa o actiune personala a lui Iorga, mijlocasul gazdelor finalizand cu un sut care nu i-a lasat nicio speranta lui Miron.

Otelul Galati: Grahovac – Cojoc, Sarghi, Benga, Ljubjnkovic – Neagu (82 Sergiu Costin), Giurgiu (66 Stromajer), Filip – Iorga, Paraschiv (62 Marquinhos), Astafei. Antrenor: Petre Grigoras

Ceahlaul Piatra Neamt: Miron – Dumitras, Cazan, Ichim, M.Rusu (57 Barna)- Badescu (64 Lucas Garcia), Achim (79 Lukanovic), Monroy, Stana – Constantinescu, Golubovic. Antrenor: Viorel Hizo

Stadion: “Otelul” (Galati)

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucuresti) – Dragos Iliescu, Daniel Mitruti (ambii din Craiova). Rezerva: Eduard Ionita (Constanta). Observator: Adrian Vidan (Bucuresti)

Cartonase galbene: Neagu (61), Sarghi (71) / Achim (60), Cazan (77)

Cartonase rosii: –

Sursa foto: evz.ro