Otelul Galati – Dinamo 0-1 (0-0) / Cornel Talnar a fost demis la televizor! Petre Grigoras a lasat si el Galatiul!

Partida de la malul Dunarii a fost ultima din acest sezon pentru doua formatii, Otelul si Dinamo, care si-au dezamagit crunt sustinatorii. Victoria scurta, cu 1-0, in favoarea bucurestenilor s-a datorat golului marcat de Axente in minutul 68.

Aceasta victorie si declaratiile facute in ultimele zile in fata jurnalistilor au fost cantecul de lebada al antrenorului Cornel Talnar, acesta fiind demis de Ionut Negoita imediat dupa partida intr-o interventie telefonica la Digi Sport.

“Am avut prea multa rabdare pana acum. Fostul antrenor al lui Dinamo, Talnar Cornel, nu se poate abtine nici la televizor. I-a atatat pe jucatori impotriva mea tot timpul. Nu va mai fi antrenor la Dinamo. Va anunt ca voi taia in carne vie! Voi renunta la trecut pentru ca e o cloaca in jurul clubului care face mult rau.

E lipsa de profesionalism, se discuta strategia prin baruri. Voi veni cu legende care n-au fost bagate in seama pana acum, asa cum e Dudu Georgescu” a declarat Ionut Negoita in direct la emisiunea Fanatik Show, difuzata de postul de televiziune amintit. Dudu Georgescu fostul mare golgheter al “cainilor rosii” este cel despre care se spune ca ii va lua locul “Procurorului” Cornel Dinu in organigrama clubului din Stefan cel Mare.

Tot Digi Sport a fost martorul demisiei lui Petre Grigoras din functia de tehnician al Otelului din Galati. “Cu parere de rau, anunt ca nu mai raman la echipa in conditiile in care nu s-a rezolvat aproape nici una din probleme. E greu sa faci performanta cu jucatori neplatiti. Sa speram ca se va schimba ceva” a declarat Grig, cel care poate ajunge chiar pe banca tehnica a formatiei pe care galatenii au intalnit-o marti seara.

Sursa foto: sptfm.ro