OTELUL GALATI isi intareste lotul cu un NEAMT de origine turca

OTELUL GALATI isi intareste lotul pentru noul sezon cu mijlocasii MIHAI ADASCALITEI si EMIR KUCUKAKGUL (20 de ani).

MIHAI ADASCALITEI, 19 ani, a fost in lotul Otelului si anul trecut, sub forma de imprumut de la FCM Dunarea, iar acum revine din postura de jucator liber de contract dupa desfiintarea echipei care a activat in liga secunda in ultimele sezoane. In varsta de 19 ani, mijlocasul central a fost inainte de a ajunge sa joace in liga secunda unul din liderii ”satelitului” din Liga a III-a, acolo unde a evoluat dupa ce Otelul l-a achizitionat acum mai bine de trei ani de la CSS Nucet. Inainte sa fie cedat la concitadina Dunarea, Adascalitei intrase in atentia formatiei de seniori si chiar ajunsese sa debuteze in Liga 1, in 2013, strangand in patru meciuri 56 de minute pe teren pentru Otelul.

Citeste si: ADRIAN CRISTEA nu ramane la FC Rapid

Cealalta achizitie a galatenilor este EMIR KUCUKAKGUL, 20 de ani, un german de origine turca care si-a inceput junioratul la TSV Hanau 1860 si a mai jucat la Kickers Offenbach, Eintracht Frankfurt, FSV Frankfurt si FC Kaiserslautern. El se afla de la inceputul acestei luni in probe la Otelul, reusind sa-l convinga pe antrenorul Michael Weiss de calitatile sale.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI: COSTEL GALCA a renuntat la doi jucatori

Otelul se claseaza, dupa trei etape scurse din noul sezon al LIGII 1, pe locul 17, penultimul, potrivit prosport.ro. Galatenii sunt la egalitate de puncte cu FC Brasov, ”lanterna rosie”, echipa contra careia a obtinut singurul punct de pana acum, insa este avantajata de golaveraj. In etapa a IV-a, Otelul joaca pe teren propriu, duminica, de la ora 19.00, cu FC Botosani.

Sursa foto: prosport.ro