Otelul Galati si-a luat antrenor din 1.Bundesliga

Otelul Galati anunta, prin vocea directorului general Narcis Raducan, ca este pe cale sa parafeze o intelegere cu un antrenor cu experienta intr-unul dintre campionatele cu staif din Europa. Marti, oficialul galatean l-a asteptat pe aeroportul Otopeni din Capitala pe Ewald Lienen, tot astazi urmand ca intelegerea sa fie parafata, informeaza prosport.ro.

Ewald Lienen, in varsta de 59 de ani, este un antrenor cu o mare experienta, in 1.Bundesliga si nu numai. In cei peste 20 de ani de activitate, Lienen a antrenat echipe cu nume din Germania, dar si din Europa. Printre acestea se numara MSV Duisburg, Fc Koln, Hannover 96, Borussia Monchengladbach, TSV Munchen, Panionios, Olympiacos Pireu, AEK Atena sau Arminia Bielefeld.

Otelul Galati l-a demis pe tehnicianul Ionut Badea in urmă cu o etapa, infrangerea suferita in fata nou promovatei Sageata Navodari fiindu-i fatala tanarului antrenor. La ultimele doua meciuri, unul in Liga I si unul in Cupa Romaniei, ambele castigate, de pregatirea echipei s-a ocupat interimarul Constantin Schumacher.

Sursa foto: eurosport.yahoo.com