I-a tras-o până a murit! Arma crimei: un castravete

Un bărbat din Germania și-a ucis iubita cu un castravete, în timpul unei partide de sex. El a fost acuzat de omor prin neglijență. Oliver Dietmann, un german de 46 de ani, s-a folosit de un castravete pentru a-și satisface iubita, Rica Varnas. După ce leguma și-a servit scopul, aceasta i-a cerut să i-o bage în gura.

„Imediat după ce am făcut asta am observat că din bucătărie venea fum. Uitasem o bucată de carne pe grătar, pe care o pregăteam pentru câinele meu. M-am dus repede în bucătărie, mi-am hrănit câinele și apoi am ieșit la o țigară pe balcon”, a povestit bărbatul. În momentul în care s-a întors în dormitor, Rica era deja inconștientă. După autopsie, medicii au anunțat că leguma i-a intrat foarte adânc în gât, blocându-i  traheea. Din cauza lipsei de aer,  femeia a intrat imediat în comă.

Dietmann a recunoscut că foloseau des legume și alte obiecte neconvenționale, în timpul întâlnirilor sexuale. El a spus că în acea noapte, cei doi bausera patru sticle de vin și mai multe pahare de tărie.  La autopsie s-a stabilit că femeia avea o alcoolemie de patru ori mai mare decât limita legală. Bărbatul a fost acuzat de neglijență criminală însă a scăpat de pușcărie. El a primit doar o pedeapsa de 20 de luni cu suspendare și o amendă de 6.000 de euro.

Sursa traducere: huff.ro