OUG privind APIA, aprobata in urmatoarea sedinta de Guvern pentru ca FERMIERII sa primeasca SUBVENTII

Premierul VICTOR PONTA a anuntat in deschiderea sedintei saptamanale de Guvern convocarea pentru joi a unei reuniuni extraordinare a Executivului, solicitandu-i in context vicepremierului DANIEL CONSTANTIN, ministrul Agriculturii, elaborarea unui proiect de Ordonanta de Urgenta privind plata subventiilor catre agricultori.

Citeste si: Veste EXCELENTA pentru fermierii romani!

“Vreau sa-l rog pe domnul ministru al Agriculturii sa spuna cat mai des ca, in sfarsit, rezultatele sunt bune, dupa ce a trecut ploaia. Dar, ca orice bun, spun eu domnule ministru, vine si un lucru rau. Cei de la APIA s-au speriat si nu mai vor sa dea subventii. Va rog sa veniti, joi, vreau sa facem o sedinta de Guvern, ca avem deja voie constitutional sa dam ordonante de urgenta, si joi vreau sa veniti cu o ordonanta de urgenta prin care sa clarificam faptul ca toata lumea primeste SUBVENTIILE. Functionarii de la APIA au dat sase ani subventii intr-un fel si in al saptelea an le e frica sa nu fie arestati. Deci, haideti sa elucidam legea si toti agricultorii sa primeasca subventiile”, a spus premierul, citat de Agerpres.

Citeste si: Directorul APIA Bucuresti, consilieri ai agentiei, seful IPJ Suceava, dar si un preot, suspectati de frauda cu fonduri europene