Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache, CONCERT EXTRAORDINAR in Piata Regiunilor

Primaria Sectorului 3 organizeaza sambata, incepand cu ora 20.00, un nou eveniment din seria celor desfasurate sub titulatura “Arte in strada”, au anuntat reprezentantii institutiei.

Astfel, locuitorii Sectorului 3, si nu numai, pot asista la un CONCERT EXTRAORDINAR in Piata Regiunilor, in cadrul caruia se vor infrunta doi mari maestri ai percutiei romanesti: Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache.

Citeste si: ARTELE coboara in STRADA, in Sectorul 3

In deschidere va concerta trupa White Mahala, a carei voce este actorul Ovidiu Niculescu, iar prezentarea evenimentului va fi realizata de Catalin Maruta.

Citeste si: TRENULET si GLOB PAMANTESC ROTATIV, in parcul Titan

Cu prilejul festivalului “Arte in strada”, Primaria Sectorului 3 a inaugurat pe bd. Unirii, intre Piata Alba Iulia si str. Traian, Piata Regiunilor, un nou spatiu dedicat bucurestenilor, care vor avea ocazia sa intalneasca aici acte de cultura autentice, potrivit surselor citate. Ca un preambul al manifestarilor de gen care vor fi organizate de catre Primaria Sectorului 3 pe Bulevardul Unirii, zilele de 14 si 15 iunie au adus in prim-plan spectacole de teatru, statui vivante, acrobatii extreme sau spectacole cu elemente pirotehnice, o desfasurare de momente artistice sustinute, printre altii, de Mihai Malaimare si actorii teatrului Masca, trupa Hypnosis, Xtreme si SuperChill.

Sursa foto: jurnalul.ro