OVIDIU OHANESIAN a fost AUDIAT la DNA ca MARTOR in dosarul lui MOHAMAD YASSIN

OVIDIU OHANESIAN, unul dintre cei trei jurnalisti rapiti in Irak, a fost audiat la DNA, in calitate de martor, in dosarul medicului MOHAMAD YASSIN, care este cercetat pentru fapte de coruptie comise in legatura cu OMAR HAYSSAM. Procurorii i-au cerut lui Ohanesian informatii legate de cercurile relationale ale doctorului. 

La iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Ohanesian a spus ca anchetatorii au vrut sa afle de la el detalii despre persoana lui Yassin, despre cercurile relationale ale acestuia.

CITESTE SI: INCENDIAR Numele lui BASESCU apare in dosarul de MITA al medicului OMAR HAYSSAM

Ohanesian a adaugat ca prezentul dosar este unul “fabricat”, motivul fiind acela de a se crea parghii pentru redeschiderea dosarului armelor in care, sustine el, ar fi implicati membri ai familiei fostului presedinte.

Ovidiu Ohanesian a mai aratat ca Omar Hayssam a primit o condamnare mult prea mica raportat la faptele pe care le-a savarsit si ca, in realitate, acesta a comis mult mai multe fapte decat au cercetat pana in prezent anchetatorii.

CITESTE SI: MOHAMAD YASSIN, ARESTAT PREVENTIV pentru TRAFIC de INFLUENTA

Mohamad Yassin a fost arestat, in 4 aprilie, fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam. Alaturi de el a fost arestat si Tahli Fadel, acuzat de complicitate.

Sursa foto www.machiavelli.ro