OVIDIU SILAGHI a CASTIGAT procesul cu Agentia Nationala de Integritate

OVIDIU SILAGHI a castigat procesul cu Agentia Nationala de Integritate (ANI) in care fostul ministru a fost acuzat de incompatibilitate si nejustificarea unei parti din avere.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) i-au dat dreptate lui OVIDIU SILAGHI in procesul care ii fusese deschis de catre inspectorii ANI.

OVIDIU SILAGHI a declarat ca se astepta sa castige, deoarece mai castigase doua procese cu ANI la Curtea de Apel Oradea.

SILAGHI a spus ca a trebuit sa stea deoparte la alegerile europarlamentare din cauza procesului cu ANI. SILAGHI a precizat ca decizia de a nu candida a fost una luata de comun acord in PNL ca sa nu existe o suspiciune asupra candidaturii.

Citeste si: Ovidiu Silaghi: De miercuri sunt europarlamentar, luni voi fi prezent la lucrari

„Deciziile ANI mi-au afectat in mod vadit cariera. Va trebui sa ma consult cu avocatul sa vedem ce facem in continuare”, a spus SILAGHI intr-o intervenție telefonica la postul de televiziune Antena 3, acesta precizand ca va merge mai departe in instanta pentru a-si face dreptate.

OVIDIU SILAGHI a declarat ca este foarte posibil sa candideze la alegerile partiale pentru un loc in Parlamentul Romaniei.

Sursa foto: gandul.info