Ovidiu Silaghi: De miercuri sunt europarlamentar, luni voi fi prezent la lucrari

Europarlamentarul PNL, Ovidiu Silaghi, a comentat solicitarea trimisa de procurorul general al Romaniei catre presedintele Traian Basescu, de avizare a inceperii urmaririi penale in cazul sau, afirmand ca este o cerere gresita, in conditiile in care detine deja functia de europarlamentar.

“De miercuri eu sunt europarlamentar. Luni chiar voi fi prezent la lucrari si poate afla si doamna procuror general (Laura Codruta Kovesi – n.r.) intre timp acest lucru”, a declarat Silaghi, pentru pesurse.ro.

Reamintim ca procurorul sef al DNA a cerut inceperea urmaririi penale impotriva fostului ministru al Transporturilor, avand in vedere incetarea mandatului de parlamentar. La randul sau, presedintele Traian Basescu a primit vineri solicitarea procurorului general pentru avizarea inceperii urmaririi penale a fostului deputat PNL Ovidiu Silaghi.

Ovidiu Silaghi si Eduard Hellvig au demisionat, marti, din Camera Deputatilor si vor ocupa locurile lasate vacante de Cristian Busoi si Ramona Manescu in Parlamentul European.

Foto: Realitatea TV