OVIDIU TENDER a dat declaratii in dosarul in care a facut un DENUNT impotriva ALINEI BICA

Omul de afaceri OVIDIU TENDER a venit si marti la la DNA, pentu a da declaratii in dosarul in care a facut un denunt impotriva ALINEI BICA.

UPDATE 16.34: Procurorul DIICOT care a sustinut in instanta acuzatiile din dosarul Rafo-Carom al lui OVIDIU TENDER a fost audiat la DNA in cazul denuntului omului de afaceri fata de ALINA BICA si de fostul consilier al acesteia Florentin Mihailescu din cauza unor neconcordante in declaratii.

Avocata ALINEI BICA, Laura Voicu, a declarat, la iesirea din DNA, ca, din cauza unor neconcordante in declaratii, anchetatorii l-au chemat la auderi pe OVIDIU TENDER, pe clienta sa, pe fostul consilier al acesteia, Florentin Mihailescu, precum si pe procurorul de sedinta care a sustinut acuzatiile aduse de DIICOT omului de afaceri in dosarul Carom.

Avocata nu a dorit sa ofere detalii referitoare la declaratiile celor audiati, spunand doar ca acestea prezinta neconcordante si ca denuntul lui OVIDIU TENDER nu se leaga cu nicio alta proba a anchetatorilor pana la acest moment.

La iesirea din sediul DNA, OVIDIU TENDER a spus ca a dat o noua declaratie, dar nu a dorit sa ofere detalii.

OVIDIU TENDER a ajuns la sediul DNA cu putin timp inaintea orei 15.00 si nu a facut la intrare nicio declaratie.

Citeste si: OVIDIU TENDER la DNA: Ma bucur de ARESTAREA ALINEI BICA

Surse judiciare au declarat ca omul de afaceri urmeaza sa ofere anchetatorilor lamuriri privind denuntul pe care l-a facut impotriva ALINEI BICA, potrivit Mediafax.

Citeste si: ALINA BICA a SUBORDONAT DIICOT intereselor lui OVIDIU TENDER – REFERAT de ARESTARE

Tender a fost audiat si luni, la DNA, el precizand atunci ca a venit in cazul furtului avionului si ca nu a fost chemat pentru a da declaratii dupa ce a facut un denunt impotriva ALINEI BICA, dar ca se bucura de arestarea acesteia.