OZN-urile terestre, un proiect secret al armatei SUA

Statele Unite au fost suspectate mult timp ca detin un program secret utilizat pentru fabricarea unor avioane sofisticate, imposibil de detectat de radarele clasice.

Pentru realizarea unor astfel de aeronave, inginerii americani ar fi imitat detalii tehnice observate la OZN-uri care ar fi fost capturate de armata SUA, de-a lungul timpului.

Citeste si: INFORMATII RARE: Ce se invata la o SCOALA DE SPIONAJ

Periodic, in Statele Unite, dar si in alte zone ale globului, au fost observate aeronave mari de forma triunghiulara, cu carateristici neobisnuite, dar si cu sisteme de iluminare tipice avioanelor clasice.

Specialistii le-au denumit “OZN-uri terestre”, in principal datorita comportamentului acestora care sugereaza ca detin tehnologie care anuleaza gravitatia.

CITESTE SI: Cercuri ciudate descoperite in Marea Adriatica

In acest moment, oficialii americani neaga existenta unor astfel de aparate zburatoare, insa au fost semnalate teste secrete inca din urma cu doua decenii.

Ocazional apar imagini care ilustreaza nave care in mod evident detin o tehnologie avansata, fiecare fiind insa insotita, previzibil, de mesaje venite din partea autoritatilor in care se neaga categoric cele prezentate.