PABLO BRANDAN a fost prezentat oficial la CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mijlocasul PABLO DANIEL BRANDAN a declarat, marti, in conferinta de presa in care a fost prezentat ca noul jucator al CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, ca inca nu este pregatit sa evolueze in meciurile din Liga I, insa a precizat ca va juca in cazul in care va fi nevoie.

“Sunt fericit ca am venit la Craiova, am dorit sa ma intorc in Romania. Am semnat cu UNIVERSITATEA pentru ca am fost foarte convins ca m-a vrut cu adevarat, a contat ca este si Felix Grigore aici, cu care am trait o perioada frumoasa la Urziceni. In plus, toata lumea a vorbit foarte frumos despre proiectul de aici. Sper sa ajut foarte mult, impreuna sa facem performante.

CITESTE SI: PABLO BRANDAN s-ar putea intoarce la STEAUA

Din lotul UNIVERSITATII am jucat doar cu Ovidiu Dananae. Inca nu sunt suta la suta apt, nu am facut pregatirea in aceasta perioada, dar daca antrenorul va dori sa conteze pe mine voi da totul pe teren. Mi-as dori sa joc mijlocas, nu am mai evoluat de mult pe pozitia de fundas stanga. Dar voi juca pe orice post, oriunde are echipa nevoie de mine. Important este sa ajut echipa”, a spus BRANDAN, informeaza site-ul oficial al gruparii oltene.

PABLO BRANDAN a afirmat ca fanii CS Universitatea Craiova ii amintesc de cei din Argentina. “Am fost pe stadionul «Ion Oblemenco» in postura de adversar. Mi-au placut mult suporterii care sunt extrem de pasionati, ma fac sa-mi aduc aminte de fanii din Argentina”, a completat BRANDAN.

CITESTE SI: Adrian Cristea si-a gasit echipa ! Va fi coleg cu Pablo Brandan 

PABLO BRANDAN, in varsta de 31 de ani, a jucat la STEAUA in perioada 2010-2012. El a evoluat in Liga I si la Unirea Urziceni (2007-2010). Ultima data, argentinianul a jucat pentru Beitar Ierusalim.

Sursa foto: csuc.ro