PADUCHI la plic. Un deputat PSD a primit un CADOU neasteptat

Despre conditiile de detentie mizere din penitenciarele din Romania a curs multa cerneala, dar ce a facut un detinut din Penitenciarul Giurgiu pentru a demonstra acest lucru intrece orice inchipuire.

Acesta i-ar fi  trimis unui deputat, care conduce o subcomisie parlamentara ce are in atributii verificarea conditiilor din puscariile din Romania, o scrisoare in care se afla un cadou inedit, si anume 15 paduchi. Omul i-a spus parlamentarului ca a „recoltat” paduchii in doar 20 de minute.

CITESTE SI: FONDURI DE LA GUVERN PENTRU DOUA PENITENCIARE NOI

Potrivit Libertatea, este vorba de deputatul PSD Ioan Roman, ce conduce o subcomisie parlamentara ce are in atributii verificarea conditiilor din puscariile din Romania. El a vizitat multe centre de detentie si a avut parte de surprize neplacute, nu numai la locul faptei, ci si in Parlament.

Dupa o vizita facuta la Penitenciarul Giurgiu, alesul a primit o scrisoare cu un “cadou”. Atasata de plic era o punguta de plastic sigilata, in care se aflau 15 paduchi.

Primesc sute de scrisori de la detinutii pe care-i vizitez la locul de detentie. Acesteia (primita de la detinutul din Giurgiu – n.r.) nu i-am dat importanta in prima faza, dar, cand m-am uitat atent, am observat ca in punga erau paduchi. Vreo 15 bucati. Omul mi-a scris ca “recolta” a fost stransa in doar 20 de minute”, a declarat deputatul PSD.

CITESTE SI: GUVERNUL ALOCA MAI MULTI BANI PENTRU CONDITII  SICRESTEREA CAPACITATII IN  PUSCARII

In legatura cu acest caz, pozitia Penitenciarului Giurgiu a fost aceea ca, periodic, se efectueaza actiuni de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. „In Penitenciarul Giurgiu se fac actiuni de deratizare, dezinfectie si dezinsectie din trei in trei luni si ori de cate ori este nevoie. Ultima actiune de acest gen a avut loc pe 4 februarie a.c. In plus, va pot informa ca domnul deputat Ioan Roman nu a vizitat Penitenciarul Giurgiu”, ne-a spus purtatorul de cuvant al Penitenciarului Giurgiu, agent sef Mihai Macaneata.

Sursa foto www.e-povesti.ro