Pakistan: Cel putin 24 de MORTI in urma prabusirii unei moschei

Cel putin 24 de persoane SI-AU PIERDUT VIATA, in urma PRABUSIRII unei moschei marti la Lahore, oras in estul Pakistanului, au indicat miercuri autoritati locale citate de AFP si Efe.

Echipele de salvare au raportat marti seara DECESUL a zece persoane in urma PRABUSIRII acoperisului moscheii din cartierul sarac Daroghawala, dar au avertizat ca bilantul VICTIMELOR ar putea creste, intrucat numerosi credinciosi au ramas prinsi sub daramaturi.

Citeste si: CLADIRE PRABUSITA IN INDIA. BILANTUL: 61 DE MORTI

Seful districtului local, Muhammad Usman, a raportat mai tarziu 24 de MORTI si sapte RANITI intr-un nou bilant, confirmat de echipele de salvare.

Potrivit Efe, circa 40 de persoane se aflau in moschee in momentul producerii tragediei.

Cauzele exacte ale PRABUSIRII acoperisului sunt necunoscute, dar oficialii locali au sugerat o legatura cu inundatiile din ultima vreme in urma ploilor diluviene.

Pakistanul, in special provincia Penjab, a carei capitala este Lahore, a fost puternic afectat de ploile torentiale musonice, care au lasat in urma 231 de MORTI si au devastat sute de localitati si au inundat terenuri agricole in ultima saptamana.

Citeste si: ACCIDENT DE MUNCA IN TURCIA, ZECE OAMENI AU MURIT PE UN SANTIER DE CONSTRUCTII DIN ISTANBUL

Echipele de salvare s-au chinuit marti sa ajunga cu utilajele lor grele la moscheea situata intr-un cartier cu strazi inguste conice, dar locuitorii insisi au inceput sa degajeze DARAMATURILE in speranta de a-si gasi rudele sau cunostintele in viata.

Sursa foto: youtube.com