PAKISTAN: Peste 100 de VICTIME in urma INUNDATIILOR

Bilantul celor trei saptamani de PRECIPITATII in PAKISTAN a depasit 100 de VICTIME, a transmis duminica Autoritatea Nationala pentru Gestionarea Dezastrelor, temerea autoritatilor fiind ca si mai multi oameni pot suferi din cauza precipitatiilor, relateaza DPA.

Peste 700.000 de persoane au fost afectate pana in prezent si 109 au murit, potrivit datelor furnizate duminica de Autoritatea Nationala pentru Gestionarea Dezastrelor din aceasta tara.

Inginerii militari repara DRUMURILE si PODURILE in regiunea muntoasa din nordul tarii si ajuta echipele de salvatori sa ajunga in zonele unde se afla persoane sinistrate de cateva saptamani, se mai precizeaza intr-un comunicat al autoritatii.

CITESTE SI: SORA si MAMA VITREGA a lui OSAMA bin LADEN au MURIT intr-un ACCIDENT de AVION

Seful departamentului meteorologic Ghulam Rasool a declarat ca raul INDUS, care izvoraste din muntii Himalaya, a provocat inundatii in mai multe zone in provincia sudica Sindh, avertizand totodata ca in continuare vor avea loc precipitatii.

Aproximativ 350.000 de persoane au fost EVACUATE in ultimele doua zile din zona aflata in apropierea albiei raului Indus, potrivit autoritatii.

In 2014 aproximativ 400 de persoane au fost ucise si zeci de mii de suprafete de teren au fost distruse in timpul precipitatiilor in timpul musonului, care au durat de la jumatatea lunii iulie pana la sfarsitul lunii august.

Sursa foto: pakistantoday