Palatul BUCKINGHAM neaga implicarea Printului ANDREW intr-un scandal SEXUAL in SUA

PALATUL BUCKINGHAM a respins ferm, intr-un comunicat publicat vineri seara, ACUZATIILE lansate de o femeie din SUA care sustine ca a fost fortata sa intretina RELATII SEXUALE cu PRINTUL ANDREW pe cand era minora, fiind folosita ca ‘SCLAVA SEXUALA’ de catre omul de afaceri american Jeffrey Epstein, un prieten apropiat al PRINTULUI ANDREW, fiul Reginei Elisabeta a II-a, informeaza sambata Sputnik.

‘Aceste ACUZATII se refera la un proces civil care se desfasoara de mult timp in Statele Unite si in care Ducele de York nu este parte. De aceea noi nu dorim sa comentam in detaliu. Cu toate acestea, pentru evitarea oricarui dubiu, orice sugestie potrivit careia acte indecente au fost comise cu o minora este categoric falsa’, a declarat un purtator de cuvant al PALATULUI BUCKINGHAM.

CITESTE SI: Un NOU SCANDAL in randul familiei regale britanice. Acuzatie grava pentru printul Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a 

In plangerea sa, femeia sustine ca in perioada 1999-2002 a fost folosita ca ‘SCLAVA SEXUALA de catre bancherul american Jeffrey Epstein. Femeia, numita ‘Jane Doe 3’ in documentele prezentate curtii, afirma ca Epstein ar fi ‘imprumutat-o’ prietenilor sai celebri, inclusiv PRINTULUI ANDREW, pe cand avea 17 ani.

In 2008, Jeffrey Epstein a fost condamnat la 18 luni de inchisoare dupa ce a pledat vinovat la acuzatia de a fi solicitat serviciile unei prostituate in varsta de 14 ani. In 2011, PRINTUL ANDREW a negat ca ar fi avut vreodata relatii cu vreuna dintre ‘fetele lui Epstein’.

Sursa foto: bbc.co.uk