Palatul lui Versace scos la vanzare! Vezi cat costa imobilul unde a fost asasinat designerul VIDEO

Palatul designerului Gianni Versace din Florida a fost scos la vanzare. Imobilul in care a fost asasinat acesta, in urma cu 16 ani, a fost evaluat la 75 de milioane de dolari, pret de la care se va incepe licitatia.

Palatul in care a locuit celebrul designer Gianni Versace a fost scos la vanzare, pretul de pornire fiind de 75 de milioane de dolari. Casa Casuarina a fost construita in statul american Florida in anii ’30, de un arhitect celebru la vremea respectiva. 

Gianni Versace a achizitionat palatul in anul 1992 si a investit in el aproximativ 30 de milioane de dolari, iar dupa moartea sa locatia a fost cumparata de un om de afaceri care a transformat-o in hotel, anunta site-ul cotidianul dailymail.co.uk.

Casa Casuarina are in componenta 10 dormitoare si o piscina de 16 metri, ornata cu aur de 24 de karate, aceasta fiind scoasa la licitatie si anul trecut, de la pretul de pornire de 125 de milioane de dolari.

Gianni Versace a fost ucis pe scarile palatului din Miami Beach, in ziua de 15 iulie 1997, asasinul in serie si un travestit notoriu, Andrew Cunanan, impuscandu-l cu sange rece pe designer.

Sursa foto si video: youtube.com