Pam-pam. Brigitte Sfăt recunoaște că l-a înșelat pe Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a recunoscut că atunci când a fost dezamăgită de Ilie Năstase a încercat o relaţie, un timp, cu un alt bărbat. Ilie, în schimb, spune Brigitte, a înşelat-o chiar din momentul căsătoriei.

”Cel mai mult mă iubesc…nu sunt narcisistă, îl Iubesc pe Dumnezeu că a fost alături de mine şi de copii mei şi ţin foarte mult la Ilie. Nu există un bărbat în viaţa mea, nici nu va exista dacă voi vrea să-mi refac viaţa voi sta un timp singura. Dar Ilie e bărbatul cel mai important din viaţa mea, alături de fiul meu. Bărbații din ziua de azi sunt foarte superficiali şi îşi merită soarta, am văzut mulţi bărbaţi care fac pe victimele… eu nu pot să trăiesc cu jumătăţi de măsură, am foarte multe de oferit şi trebuie să şi primesc înapoi. După ce am avut, am acum un bărbat ca Ilie și probabil nu voi găsi la fel de unul la fel ca el” a spus Brigitte, în emisiunea Andreei Mantea.

Citește și: Ilie Năstase suspendat de ITF până la adânci bătrâneți

”Am făcut tot ce am putut pentru relaţia asta iar acum a început şi el să facă…a început să nu mă mai înşele, lucruri pe care le-a făcut de multe ori în trecut. Când am încercat să-mi fac o relaţie. Băiatul ăla m-a înşelat, avea o relaţie în paralel. Unica mea aşteptare pe care o am de la un bărbat, că material o duc foarte bine, e să nu fiu înşelată şi să fiu tratată la adevărata mea valoare, eu pun valoare, pun preţ pe mine. Eu am nevoie de un prieten şi îl am pe Ilie. Bărbatul perfect? Să nu mă înşele şi să nu mă lovească, să nu fie violent” a spus soţia lui Năstase despre episodul înşelatului din căsnicie.

”Când am plecat de lângă Ilie şi am avut o relaţie de o lună şi ceva” a mai punctat ea. ”Ilie a început să mă înşele din momentul în care ne-am căsătorit şi a considerat că mă are ca soţie şi asta i-a dat dreptul să caute şi în altă parte. Consider că a fost un pas negativ că ne-am căsătorit, ca eu sunt a lui şi că poate să facă ce vrea probabil că nu m-ar fi înşelat. Viaţa mea după ce ne-am căsătorit a fost mult mai nefericită. Noi nu ne-am căsătorit la biserică şi ăsta e un lucru negativ, el trebui să aibă religia mea, ar trebui să creadă în Dumnezeu” a explicat Brigitte.

Sursa foto: rtv