PAM-PAM! CUM arata si cum se foloseste „PREZERVATIVUL EXCLUSIV” pentru SEX ORAL – VIDEO

Ce? Nu stiai ca exista asa ceva? Ei bine, afla ca exista si este chiar folosit. Ce-i drept, de numai 10% dintre femei, scrie Buzzfeed.com. Vorbim despre prezervativul, mai bine spus folia, din latex care te protejeaza de diverse boli cu transmitere sexuala, care pot fi luate prin practicarea sexului oral. Iata ce trebuie sa stii despre aceasta metoda de protectie!

Ce este o folie pentru sex oral

Folia protectoare este o fasie dreptunghiulara din latex care se plaseaza peste anus sau vagin in timpul practicarii sexului oral sau al anilingusului (stimularea cu limba a anusului unei persoane), cu scopul protejarii impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

La origine, astfel de folii erau folosite in cabinetele dentistilor, pentru protejarea cavitatii orale in timpul unei interventii stomatologice. „Folia pentru sex oral este insa mult mai subtire, astfel ca permite partenerilor sa experimenteze aceleasi senzatii placute in timp ce fac sex oral sau anilingus”, spune dr. Madeleine Castellanos, medic la Centrul Rashita Hurst si autor al cartii Wanting to Want: What Kills Your Sex Life and How to Keep It.

De ce boli cu transmitere sexuala te protejeaza aceasta folie speciala

Folosita corect, aceasta folie din latex are acelasi efect precum un prezervativ clasic: te protejeaza de virusuri si bacterii.  „Gonoreea, Chlamydia, herpesul, virusul HPV, hepatita A si B, HIV, sifilisul… toate aceste boli cu transmitere sexuala pot fi tinute la distanta daca folositi aceasta folie protectoare”, adauga medicul.

Pe de alta parte, folia nu te protejeaza de paduchii pubieni.  „Chiar daca folia ofera protectie, daca este folosita corect, mai putin de 10% dintre femei apeleaza la aceasta metoda in mod regulat. Multe nu stiu insa de aceasta metoda de protectie”, spune dr. Castellanos.

Folia pentru sex oral este recomandata in special persoanelor care au partide de sex oral cu persoane necunoscute sau celor care sufera de herpes genital (desi actul sexual, sub orice forma, este contraindicat in astfel de situatii, pana la rezolvarea problemei!).

Cum se foloseste folia pentru sex oral

Mai intai de toate, verifica termenul de valabilitate al foliei si daca este marcata CE, pentru a te asigura ca aceasta a fost testata si poate fi folosita in siguranta. Apoi, inlatura cu atentie ambalajul foliei, avand grija sa nu deteriorezi materialul cu unghiile sau cu bijuteriile.  Inainte de a plasa folia, anusul sau vaginul trebuie umezit cu un lubrifiant pe baza de apa sau silicon.

Important: folia se tine cu ambele maini si se va atinge cu limba numai pe una dintre parti (nicidecum pe partea care a fost in contact cu anusul sau vaginul)! Exista pe site-urile de profil diverse „hamuri” care pot tine pe loc folia, fara sa mai fie nevoie sa folosesti mainile.  Daca se schimba locul stimulat, de la vagin la anus si viceversa, se va folosi o folie noua.  Folia se foloseste o singura data, deci nu trebuie reutilizata!

Folia pentru sex oral nu este tocmai usor de gasit in farmacii, dar cu siguranta o poti gasi in sex-shopuri sau online.  Tu stiai de aceasta metoda de protectie? Ai folosi asa ceva?

Sursa traducere: csid.ro