A suferit doar o lună! Dana Grecu a divorțat și s-a recăsătorit pe repede înainte

Dana Grecu şi soţul ei au divorţat la notar pe 18 octombrie 2017, pe cale amiabilă, informează cancan.ro. Realizatoarea de la Antena 3 nu a suferit prea mult însă. Dana Grecu s-a recăsătorit cu un medic stomatolog din Piteşti la doar o lună de la divorţ.

Astfel, pentru mulţi dintre prietenii fostului cuplu nu Bogdan Grecu este vinovat de destrămarea familiei, ci chiar realizatoarea TV, care se pare că avea totul pegătit: mai întâi a trecut pe la notar ca să se despartă de tatăl copiilor săi şi apoi să se căsătorească. Ea îi are din primul mariaj pe David, de 14 ani şi Mihaela, 11 ani.

Citește și: DANA GRECU DIVORȚEAZĂ! SOȚUL A ÎNLOCUIT-O CU O BRUNETĂ SUPERBĂ. FOTO ÎN ARTICOL

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea a spus că numele ei este Dana Chera, nu Dana Iosifescu, aşa cum era numele de familie înainte să se mărite cu Bogdan Grecu, mai notează cancan.ro.

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r.: dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere şi cu mare dragoste şi ştii foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a mărturisit Dana Grecu la o emisiune de la Antena 3.

Sursa foto: antena 3