Dovada ca Pamantul a fost locuit de giganti

Apar tot mai multe dovezi care atesta ca, in urma cu mii de ani, Pamantul a fost locuit de oameni giganti.

Chiar si pe teritoriul tarii noastre au fost descoperite schelete uriase, dar pe care arheologii le-au ascuns opiniei publice din motive inca necunoscute.

In anul 1947, mai multi cercetatori au gasit in Valea Mortii din Desertul Colorado un complex alcatuit din 32 de pesteri, intinse pe o suprafata de 180 de mile. Ceea ce a uimit a fost prezenta in aceste pesteri a unor schelete umane care depaseau 2,5 metri in inaltime. Acestea purtau vesminte diferite fata de cele uzuale: costume din piele, pantaloni bufanti, stransi la glezne si jachete lungi.

Primele relatari referitoare la aceasta descoperire i-au apartinut cercetatorului Bruce Russell, descrierile sale relevand si ca in acest complex au mai fost gasite si resturi ale unor animale preitorice precum dinozauri si tigri uriasi, expuse in nise, asa cum omul contemporan procedeaza in cazul muzeelor.

Citeste si: 10 caracteristici ale oamenilor inteligenti. Tu le ai?

Una dintre cele mai cunoscute legende ale indienilor Paiute se refera la un oras subteran locuit de giganti. Si cum orice legenda se naste dintr-un adevar, minierii din zona Vaii Mortii au confirmat aceasta teorie. Surpandu-se o galerie, cativa minieri au cazut intr-o sala imensa plina cu tronuri din piatra. Sala era traversata de conducte din piatra care erau utilizate pentru a transporta gaz si avea peretii ornati cu sulite din aur, de dimensiuni impresionante.

Vine Deloria, profesor al Universitatii din Arizona a dezvaluit ca autoritatile trec sub tacere si ale informatii importante cu referire la fiinte uriase care au trait in zona.

El ofera date concrete despre situri arheologice aflate in Arizona dar si din ale parti ale Staelor Unite ale Americii: necropola din Cincinnati, tumulele din Kentucky, Tennesse si Mississippi, pline de scheletele unor oameni cu inatimea de 2,5 metri.

Citeste si: Misterul legat de fata nevazuta a lunii

In anul 1880, a fost descoperit “Cimitirul gigantilor” din Cayuga, Niagara, care continea doua schelete umane de 2,7 metri.

Si in ale zone ale lumii exista legende despre fiinte gigantice. Cartea Shahnameh relateaza despre istoria Iranului. Iran se scrie Airan sau Aryan care se traduce prin “arian”, celebra denumire a uriasilor atlanti blonzi cu ochii albastri, cunoscuti oficial ca si “rasa nordica”.

Epopeea Ramayana, Mahabharata, face referire la uriasii care au trait pe actualul teritoriu al Romaniei.

Hesiod, renumit poet grec al Antichitatii, spunea despre cei de la nord de Dunare ca “sunt zeii divini, titanii, uriasii”. Pentru cei care nu stiu, muzeul Arheologic din Herakleion contine nenumarate artefacte cretane vechi, printre care si topoare duble gigantice.

Toporul dublu era in Creta un instrument de sacrificare a taurului sacru si a devenit principalul simbol religios cretan. Numele minoic pentru toporul dublu este “labrys”, astfel cuvantul labirint poate avea interpretarea de “casa toporului dublu”.Topoarele dateaza din perioada 1.700-1.300 i.e.n.