Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a șasea oară. Cine este alesul starletei. Foto în articol

Pamela Anderson s-a măritat pentru a șasea oară la vârsta de 53 de ani. Actrița din Baywatch a spus ”da” în Ajunul Crăciunului, alesul ei fiind bodyguardul ei, Dan Hayhurst (foto interior), informează presa de peste ocean.

Pamela Anderson și Dan Hayhurst s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse care a avuut loc la locuința ei de pe Insula Vancouver, a confirmat un reprezentant al artistei pentru CNN: „Pamela este mai fericită decât a fost vreodată și Dan nu ar putea fi mai încântat. S-a însurat cu literalmente cu fata visurilor lui”.

„M-am măritat la proprietatea cumpărată de la bunicii mei în urmă cu 25 de ani, aici s-au căsătorit și părinții mei și încă sunt împreună”, a declarat Pamela Anderson pentru Daily Mail.

Pamela Anderson a fost căsătorită de două ori cu jucătorul profesionist de poker Rick Solomon, în 2007 și 20013 și s-a măritat de asemenea cu cântărețul american Kid Rock în 2006, divorțând în același an. Prima sa căsătorie a avut loc în 1995 cu Tommy Lee, toboșarul trupei rock Mötley Crüe, cei doi având împreună doi copii. Cuplul a divorțat în 1998

Sursa foto: instagram