Pandemia de coronavirus între adevăr și minciună! Un medic român explică de ce doctorii sunt obligați să facă fals în acte privind morții de COVID-19! Video

Medicul ieșean Răzvan Constantinescu explică mai multe aspecte ale psihozei în masă care a ”explodat” în contextul pandemiei de coronavirus. Totodată doctorul din Iași a dezvăluit faptul că multe dintre informațiile vehiculate inclusiv de medici privind COVID-19 sunt false.

Update: Videoclipul a fost eliminat din cauză că, susțin cei de la Youtube, încalcă standardele comunității. Mesajul medicului care a denunțat o manipulare privind epidemia de coronavirus a fost șters.

Știre inițială

Răzvan Constantinescu afirmă că virusul nu poate suferi mutații și că medicii sunt obligați să facă fals în acte. Conform unui ordin al Ministerului Sănătății, medicii sunt obligați să noteze coronavirusul ca fiind cauză a decesului la toți pacienții care au murit și erau infectați, chiar dacă mulți din ei erau în stadiu terminal, având boli mult mai grave.

Răzvan Constantinescu încearcă să demaște minciuna cu pandemia de coronavirus pentru că pacienții săi suferă din cauza mascaradei, dar și pentru că o consideră o datorie civică și de conștiință pe care fiecare intelectual ar trebui să o conștientizeze: nu numai bolnavii suferă, ci toți concetățenii, întreaga țară suferă!

Răzvan Constantinescu este medic primar de Gastroenterologie și Medicină internă, Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa”, Iași.

Sursa video: youtube.com