PANDURII TARGU JIU INTRA IN INSOLVENTA

PANDURII TARGU JIU, unul dintre cluburile cu pretentii din Liga 1, va intra in INSOLVENTA, dupa ce adunarea generala a actionarilor a decis vineri acest lucru. Anuntul a fost facut de presedintelui executiv NARCIS RADUCAN, informeaza jurnalistii de la Prosport.

“Adunarea Generala a Actionarilor a luat decizia de a demara procedurile de intrare in INSOLVENTA. Eu am refuzat sa fiu administrator special, insa la insistentele membrilor si dat fiind faptul ca eu am adus majoritatea jucatorilor la PANDURII TARGU JIU am decis sa raman aici cel putin pana in iarna. Imi voi desfasura activitatea in mod normal, insa fara sa ma ocup de partea financiara”, a precizat NARCIS RADUCAN pentru sursa citata.

“Este imposibil impreuna cu Petre Grigoras sa mai putem continua in acest mod. Chiar am vorbit cu baietii si ne-am exprimat faptul ca suntem alaturi de ei. Au totala dreptate in ceea ce priveste situatia financiara”, spunea in urma cu doua zile presedintele executiv al echipei PANDURII TARGU JIU.

PANDURII TARGU JIU se confrunta cu mari probleme financiare, jucatorii fiind in pragul grevei, dupa ce Complexul Energetic Oltenia nu a mai sustinut financiar echipa.

Sursa foto: sport