PANDURII TARGU JIU – PACOS FERREIRA, ora 20, PRO TV si LIVE TEXT MONDO NEWS / Gorjenii sunt in cautarea primei victorii in grupe

Pandurii Targu Jiu isi incheie in aceasta seara prima aventura europeana, disputand de la ora 20 ultima partida din grupele Europa League, contra celor de la Pacos Ferreira.

Pandurii Targu Jiu vizeaza diseara, in patida contra portughezilor de la Pacos Ferreira, prima victorie din istoria clubului intr-o grupa a unei competitii europene.

„Incercam sa obtinem o victorie. Conteaza si ultima impresie. Suntem datori publicului din Cluj, pentru ca ne-am simtit ca acasa aici la Cluj. Nu cred ca plecam favoriti. Pacos este o echipa care reprezinta Portugalia. Am vazut si in meciul tur ca au forta ofensiva”, a declarat antrenorul gorjenilor, Cristi Pustai, inaintea partidei de diseara. Tehnicianul Pandurilor are insa mari batai de cap in alcatuirea echipei, din cauza accidentarilor, deoarece Matulevicius, Paul Anton, Ungurusan, Adovic si Buleica nu vor putea juca.

De partea cealalta, Pacos a venit in Romania din postura formatiei care a terminat pe trei in Portugalia in sezonul trecut, dar care se afla acum pe pozitiile retrogradabile in competitia interna, echipa fiind in cadere libera si parand ca nu se regaseste. Portughezii s-au speriat de temperatura scazuta din Romania miercuri cand au aterizat la Cluj, cu doua ore intarziere din cauza unor probleme avute de avionul cu care au facut deplasarea.”Frigul este un factor important. Suntem doar cu o zi inaintea meciului si este foarte frig. Este un avantaj pentru Pandurii, pentru ca sunt obisnuiti cu frigul. Meciul este important pentru locul trei, dar si pentru banii care pot fi castigati. Jucatorii ofensivi ai Pandurilor sunt foarte buni: Eric, Matulevicius, Anton, Alex dos Santos. E un avantaj pentru noi ca unii dintre ei nu pot juca”, a spus tehnicianul portughezilor, Henrique Calisto. 

Meciul dintre Pandurii si Pacos reprezinta si o reintoarcere la cluj a lui Tony da Silva. Fostul fundas dreapta al CFR-ului va juca din nou in Romania, dupa o pauza de doi ani si jumatate.„Sunt foarte fericit ca am venit la Cluj. Cu siguranta ma voi intalni si cu fostii colegi. Sper sa am cat mai multi fani la meci. Am putine emotii pentru ca am foarte multe amintiri frumoase de pe acest stadion si din oraa”, a spus Tony, la aterizarea in Cluj Napoca. Pe langa Tony, la Pacos Ferreira mai joaca alti doi fosti jucatori de la CFR: Andre Leao si Manuel Jose.

 

PANDURII TARGU JIU – PACOS FERREIRA, echipe probabile

Pandurii: Mingote – Pleasca, Paraskevas, Mamele, Momcilovic – P.Anton, Breeveld – Ciucur, Eric, Nicoara – Dos Santos
Antrenor: Cristian Pustai

Pacos Ferreira: Filipe – Rodrigo Antonio, Tiago Valente, Gregory, Helder Lopes – Anunciacao, Rui Miguel, Seri – Manuel Jose, Bebe, Caetano
Antrenor: Henrique Calisto

Stadion: “Cluj Arena”
Arbitru: Simon Lee Evans (Tara Galilor)
Asistenti: P. Thomas, G.W. Jones (Tara Galilor)
Suplimentari: Mark Steven, John Dean (Tara Galilor)
Rezerva: Edward King (Tara Galilor)
Delegatul UEFA: Tervel Zlatev (Bulgaria)
Observator arbitri: Leif Sundell (Suedia)

 

Sursa foto: romaniasoccer.ro