Pandurii Tg Jiu – Astra Giurgiu 1-1 (0-1) / Pandurii sunt vicecampionii Romaniei

La Tg Jiu si Ploiesti in aceasta seara s-a jucat pentru un loc in editia viitoare a Europa League. Trei formatii din patru implicate in aceste doua dispute erau direct interesate de punctele puse in joc.

Fotbal spectaculos in prima repriza a meciului de la Tg Jiu, cele doua combatante delectand asistenta cu un joc pe contre, fiecare faza reprezentand o ocazie la fiecare dintre porti. Pana la urma oaspetii sunt mai norocosi, Bukari reusind sa deschida scorul dupa o recuperare a lui Tembo.

Singurul dezavantaj pe care l-au acuzat Pandurii a fost cel legat de ziua jocului, adversarii lor avand o zi in plus de odihna fata de elevii profesorului Pustai. Inspiratie maxima pentru tehnicianul gazdelor care il introduce pe Lemnaru in locul lui Matulevicius, iar acesta are nevoie de doar jumatate de minut pentru a reda sperantele gazdelor.

Dupa golul egalizator gazdele au inceput sa dea semne conform carora acestia ar fi multumiti si cu un egal, tinand cont de rezultatul inregistrat la Ploiesti. Apoi toti cei 22 de jucatori au cazut din punct de vedere fizic, iar Pandurii sunt vicecampionii din Liga I, iar la vara vor evolua, in premiera, in Europa League.

Pandurii Tg Jiu – Astra Giurgiu 1-1 (0-1)

Min.33: 0-1: Tembo recupereaza un balon si ii paseaza ideal lui Bukari care deschide scorul pentru oaspeti.

Min.55: 1-1: Lemnaru, intrat de 30 de secunde pe teren, inscrie cu capul dupa o centrare foarte buna a lui Ungurusan.

Pandurii Tg Jiu: Lazar – Ungurusan, Viera, Mamele, Vlad – Radut, Anton, Nistor, Nicoara (87 Ionut Rada II) – Ibeh (61 Voiculet), Matulevicius (54 Lemnaru). Antrenor: Cristi Pustai

Astra Giurgiu: Gavrilas – Matel, Gaman, Muresan, Junior Morais – Tembo, Takayuki, Florescu, Budescu (79 Distefano) – Bukari, Fatai (59 Ivanovski). Antrenor: Daniel Isaila

Stadion: “Tudor Vladimirescu” (Tg Jiu)

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucuresti); Octavian Sovre (Oradea), Marius Nicoara (baile Herculane). Rezerva: Marius Marodin (Bucuresti); Observator: Cornel Sorescu (Pitesti)

Cartonase galbene: Ibeh (45), Dan Alexandru (77- din postura de rezerva), Nicoara (86) / Matel (40)

Cartonase rosii:

Sursa foto:gorj-domino.com