PANDURII TG JIU – STEAUA 0-1 (0-0) / Victorie scurta pentru OASPETI care devin lideri in LIGA I

STEAUA BUCURESTI este noul lider al clasamentului LIGII I dupa ce ros-albastrii s-au impus cu scorul de 1-0, sambata seara, in deplasarea de la Severin in fata gorjenilor de la  PANDURII TG JIU. Singurul gol al meciului a fost marcat, in minutul 68, de brazilianul FERNANDO BOLDRIN care a inscris cu o executie spectaculoasa dintr-o lovitura libera. 

Fernando Boldrin a inscris in minutul 68, dintr-o lovitura libera lateral dreapta, dupa ce l-a vazut pe portarul Lazar plasat gresit si a tras pe coltul scurt. Nicolae Stanciu a incercat cateva suturi, dar fara a nimeri poarta gazdelor, in timp ce Florin Tanase a oferit cea mai frumoasa faza a meciului, in minutul 78, cand a reluat superb din foarfeca dupa o centrare a lui Hamroun, insa portarul gazdelor a fost la post.

La randul lor, gazdele au trecut pe langa egalare in ultimele secunde ale partidei dupa ce Grecu si Obodo nu au reusit sa ajunga la mingea care a trecut agonizant prin fata portii aparata de Nita dupa ce fusese respinsa de Tamas. Cele trei puncte obtinute la Severin o trimit pe STEAUA BUCURESTI in fotoliul de lider, elevii tehnicianului Laurentiu Reghecamp avand si un meci mai putin disputat. Restanta cu CSMS Iasi va avea loc in data de 31 august, stelistii urmand sa  joace fara 12 fotbalisti, 4 convocati la nationala mare (Stanciu, Achim, Popa si Enache ), 4 la cea de tineret (Cojocaru, Tudorie, Ov. Popescu si Tanase) si patru jucatori accidentati (Tosca, Filip, Pintilii, Golubovic).

PANDURII TG JIU v STEAUA BUCURESTI 0-1 (0-0)
Marcator: BOLDRIN (’68)

PANDURII TG JIU: D. Lazar – Pleasca, Pitian, Vasiljevic, Grecu – Obodo, Mrzljak (Rauta 84) – Voiculet, Sanmartean (Alexandru 84), Herea (Munteanu 84)- Tucudean. Antrenor: Petre Grigoras.
STEAUA BUCURESTI: Nita – Enache, Tamas, Mitrea, Momcilovic – Achim (Bourceanu 46), Boldrin (Ov. Popescu 73) – Popa, Stanciu, De Amorim (Hamroun 46) – Fl. Tanase. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

ARBITRU: Ovidiu Hategan (Arad)
STADION: Municipal (Turnu Severin)

Sursa foto: prosport