PANICA in ARESTUL POLITIEI: SORIN OPRESCU, la un pas de COMA DIABETICA

O stare de PANICA s-a instaurat in ARESTUL central al POLITIEI CAPITALEI. Primarul general SORIN OPRESCU sufera de diabet si este dependent de INSULINA. Din cauza stresului nivelul glicemiei lui SORIN OPRESCU a luat-o razna si in prima zi de arest a fost nevoie sa i se administreze o doza dubla de INSULINA.

Lucrurile revenisera la normal pana sambata cand lui SORIN OPRESCU i s-a facut din nou rau, ajungand sa aiba convulsii, informeaza jurnalistii de la tabloidul wowbiz. Medicii au reusit sa intervina la timp si sa il stabilizeze, SORIN OPRESCU riscand chiar sa intre in COMA DIABETICA daca nu s-ar fi intervenit la timp si corespunzator.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU AFLA LUNI DACA RAMANE IN AREST SAU VA FI ELIBERAT

“Stresul la care este supus SORIN OPRESCU in arest ii da tratamentul de diabet peste cap. Daca, initial, in prima zi in care a fost retinut, i s-a administrat o doza dubla de insulina, pentru ca prezenta semne de hipoglicemie, din pricina stresului, in urmatoarea perioada de puscarie, situatia a revenit la normal. Pana sambata, cand lui SORIN OPRESCU i s-a facut iarasi rau si a fost nevoie de o administrare suplimentara a INSULINEI, intrucat incepuse sa aiba convulsii.

Astfel, in acest moment, s-a ajuns ca SORIN OPRESCU sa apeleze, zilnic, la terapia cu doua doze de INSULINA intermediara plus inca o DOZA de INSULINA rapida dupa masa de seara, pentru ca problemele de sanatate sa se remedieze. Daca nu s-ar fi facut rapid aceasta completare a medicamentatiei, primarul putea ajunge la stari de inconstienta si… chiar, Doamne Fereste, la o COMA DIABETICA”, au spus surse apropiate primarului SORIN OPRESCU citate de wowbiz.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU A TRANSMIS PRIMUL MESAJ DIN PUSCARIE: NU SUNT UN DERBEDEU

Sursa foto: realitatea