PANICA in BELGIA: O EXPLOZIE PUTERNICA a creat panica la ANVERS

O EXPLOZIE PUTERNICA a creat, sambata in jurul pranzului,  o panica de nedescris in orasul belgian, ANVERS. Serviciul de Pompieri din oras a descris incidentul ca “un dezastru local” si a solicitat locuitorilor sa ramana in locuintele lor din cauza cantitatii de fum negru dens degajat in urma exploziei, informeaza postul de televiziune Romania Tv.

Explozia a avut loc intr-un rezervor de stocare a deseurilor din cadrul centralei industriale a companiei Indaver. In urma exploziei, s-a degajat un fum negru care s-a extins pe sute de metri inaltime deasupra orasului. Serviciul de pompieri din Anvers a anuntat ca traficul in zona a fost restrictionat. Reprezentantii companiei Indaver au anuntat ca nu s-au inregistrat victime in urma exploziei de vineri, dupa ce toti angajatii au fost evacuati nevatamati, potrivit Reuters.

Cauza exploziei este investigata de autoritatile belgiene locale. Incendiul s-a declansat vineri dupa-amiaza, la acoperisul depozitului situat pe strada Palais outre-Ponts. O parte din acoperis si din casa scarilor a ars si s-a prabusit din cauza incendiului extrem de violent, mai anunta agentiile de presa internationala.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: la meuse