Panica in vestiarul FCSB! Amanta snopita in bataie in WC mai are pe lista trei jucatori stelisti

Vestiarul FCSB sta pe un butoi de pulbere, dupa scandalul dintre sotiile lui Popescu si Pintilii si amanta Ada Hululei. Asa-zisa amanta a lui Popescu, a fost batuta de  Alina, sotia mijlocasului, care a fost ajutata de nevasta lui Pintilii, Gabriela. Detalii AICI.

Gigi Becali si Ovidiu Popescu au negat cele declarate de tanara bruneta care sustine ca este amanta jucatorului. Fanatik.ro anunta ca alti trei fotbalisti de la FCSB au emotii mari din cauza devoratoarei de jucatori care promite razbunare.

Ada Hululei, amanta mai multor jucatori din lotul FCSB-ului?!

Conform sursei citate, Ovidiu Popescu nu este singurul jucator din lotul FCSB-ului care s-a iubit cu Ada Hululei. Bruneta nu ar fi trecut doar prin patul lui Ovidiu Popescu, ci si a altor trei jucatori din lotul lui Nicolae Dica. Acestia sunt casatoriti si se tem ca vor avea probleme din cauza escapedelor avute cu Ada Hululei!

Amanta stelistilor va merge la TV pentru a se razbuna

Dupa bataia incasata in pauza meciului FCSB – Hapoel, in toaleta stadionului, Ada Hululei (foto interior) s-a decis sa se razbune. Astfel, conform fanatik.ro, tanara a ajuns la un acord cu o cunoscuta emisiune de tip tabloid, iar saptamana viitoare va vorbi despre aventurile pe care le-a avut cu jucatorii echipei antrenate de Nicolae Dica fara ocolisturi, toate acestea in schimbul unei sume de cateva mii de euro!

Cine este Ada Hululei, amanta lui Ovidiu Popescu

Ada Hululei s-a nascut in Piatra Neamt si are 22 de ani. Ea a venit la Bucuresti pentru a urma Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara. Pe site-urile de socializare, Ada este prietena cu mai multi fotbalisti din lotul lui Nicolae Dica, dar si din Liga 1 Betano. Vlad Achim, Bogdan Chipirliu, Bogdan Gavrila, Bogdan Planic, Bucsa Dan, Casap Casap, Dan Albes, Dragos Nedelcu, George Ganea, Gavrilas George, Mario Mihai, Gabi Matei, Mateiu Alex, Seroni Alin, Simon Gabriel.

Sursa foto: instagram