PANICA la LONDRA dupa ce o MASINA a intrat in PIETONI in fata MUZEULUI de ISTORIE NATURALA

Panica la Londra dupa ce o masina a intrat in trecatori in apropierea Muzeului de Istorie Naturala. Politia britanica a anuntat ca mai multe persoane au fost ranite, informeaza presa din Regatul Unit.

UPDATE: Ambulanta londoneza a anuntat ca 11 raniti au primit ingrijiri in urma incidentului. Reprezentantii politiei londoneze au revenit asupra declaratiilor si au anuntat ca iau in calcul inclusiv varianta unui atac terorist, informeaza jurnalistii de la agentia de presa Reuters. 

STIRE INITIALA

O persoana a fost deja arestata (foto) si este audiata pentru a se stabili in ce conditii a avut loc incidentul petrecut sambata dupa amiaza in fata Muzeului de Istorie Naturala din capitala Angliei. Pana la stabilirea oficiala a cauzei, autoritatile au anuntat ca nu trateaza incidentul drept unul terorist.

Marea Britanie a fost tinta a cinci atacuri teroriste numai in acest an. In trei dintre acestea au fost folosite masini. Premierul Theresa May este tinuta la curent in legatura cu incidentul, a anuntat un purtator de cuvant al Guvernului britanic.

Politia a evacuat zona incidentului, iar oamenii sunt sfatuiti sa nu se apropie de zona Muzeului de Istorie Naturala din Londra. Pietonii loviti de masina ar fi suferit rani minore, potrivit unui reporter BBC.

Sursa foto: the independent