Pantilimon a rabufnit din cauza lui Piturca

Costel Pantilimon, portarul celor de la Manchester City, a rabufnit la adresa selectionerului Victor Piturca pentru ca nu a fost convocat in vederea barajului pentru Campionatul Mondial din 2014.

Antrenorul nationalei nu l-a convocat pe “Panti” pentru meciurile de baraj Grecia, motivand ca acesta nu evolueaza pentru echipa de club, insa l-a selectionat pe veteranul Lobont, aflat in aceeasi situatie la AS Roma, scrie ziare.com. In momentul in care a fost sunat de Gabi Boldici, unul dintre “secunzii” lui Piturca, pentru a fi informat cu privire la selectie, Pantilimon a rabufnit.

“Am vorbit cu el, era putin dezamagit, dar a zis ca asta este situatia si n-are ce sa faca. I-am zis dinainte, adica i-am taiat-o inainte sa zica el ceva, si i-am spus: Tu nu trebuie sa te iei acum ca e Lobont, ca nu apara, ca nu joaca! Gandeste-te ca tu esti viitorul la echipa nationala! Cand am vorbit cu el dupa meciul de cupa, a zis: S-ar putea sa mi se dea o sansa, pentru ca scriu ziarele de aici ca trebuie sa-mi dati si mie o sansa!. Aceasta a fost decizia sefului mare, a lui Piturca, si nu trebuie sa o comenteze. Asta a decis el. Oricum, sa apere Costel in campionat si sa se duca la o echipa unde sa joace meci de meci. Atunci va creste si n-o sa mai spuna nimeni nimic. Il va chema la nationala cine va fi, ca vom fi noi, ca vor fi altii, or sa-l cheme regulat”, a explicat Boldici in ziarul Ring.

Intre timp Pantilimon a devenit titular la Manchester City, evoluand atat in Premier League cat si in Liga Campionilor, insa nu se mai poate face nimic in privinta selectiei.

Costel Pantilimon a evoluat in trei partide pentru Manchester City in ultima saptamana, in Cupa Ligii, Premier League si Champions League.

Sursa foto: prosport.ro