Pantilimon, criticat dupa evolutia din Cupa Angliei. Vezi ce a facut si Chiriches !

Costel Pantilimon, portarul echipei Manchester City, si Vlad Chiriches, fundasul celor de la Tottenham, au fost titulari sambata pentru formatiile lor in Cupa Angliei.

Vlad Chiriches si Costel Pantilimon au fost titulari pentru Tottenham, respectiv Manchester City, in meciurile din turul III al Cupei Angliei. Goalkeeperul “cetatenilor” a revenit in prima echipa dupa o perioada in care a fost nevoit sa priveasca de pe banca de rezerve evolutiile rivalului Joe Hart, insa a avut o prestatie modesta, scrie ziare.com, fiind aspru criticat de jurnalistii englezi dupa meciul dintre Manchester City si Blackburn, scor final 1-1. Publicatiile din “Insula” scriu ca romanul este principalul vinovat pentru golul incasat de “cetateni”. “Rudy Gestede s-a inaltat bine si a trimis cu capul. Desi balonul a fost trimis pe directia lui Pantilimon, romanul, in mod inexplicabil, a ‘balbait’ mingea si i-a facut un cadou lui Scott Dann pe care acesta nu-l putea rata”, noteaza cei de la Sky Sports in comentariul partidei. “O greseala a lui Costel Pantilimon a readus-o pe Blackburn in joc. Portarul roman parea ca nu va avea probleme cu lovitura de cap a lui Gestede, dar balonul a sarit din el si a ajuns la Dann, care a marcat”, scriu si cei de la Guardian. “Dann a egalat in debutul partii secunde, dupa o gafa a lui Pantilimon”, titreaza si Daily Mail. De altfel, romanul a fost si cel mai slab om al lui City, el fiind notat cu 5 de englezi, la fel ca Boyata, eliminat in final, si Dzeko.

De cealalta parte, Vlad Chiriches a avut o evolutie destul de solida in Arsenal – Tottenham, 2-0. Romanul a comis o gafa uriasa pe final, de care “tunarii” nu au profitat, insa in rest s-a achitat bine de sarcini, reusind sa le faca fata atacantilor liderului din Premier League.

Daca Vlad Chiriches isi ia adio de la Cupa dupa infrangerea de pe Emirates, Pantilimon si City au sansa de a lupta in continuare pentru trofeu.