PAPA FRANCISC a ajuns la Betleem, in TERITORIILE PALESTINIENE

PAPA FRANCISC a ajuns la Betleem, in TERITORIILE PALESTINIENE, dupa ce sambata s-a aflat la Amman, in cadrul turneului sau in Orientul Mijlociu. In Iordania, el a lansat apel fervent pentru libertate religioasa in intreaga regiune.

PAPA FRANCISC isi incepe pelerinajul in TERITORIILE PALESTINIENE si in Israel la Betleem, locul nasterii lui Iisus, potrivit traditiei crestine. El urmeaza sa oficieze aici o slujba, in fata bisericii Nasterii Domnului din Piata Ieslei, transmite AFP.

Citeste si: PAPA FRANCISC, APEL LA INCETAREA RAZBOIULUI DIN SIRIA SI A CONFLICTULUI ISRAELIANO-PALESTINIAN

Seful Bisericii catolice a sosit la Betleem venind de la Amman, la bordul unui elicopter militar iordanian.

Sambata, PAPA FRANCISC s-a aflat in Iordania, la Amman, unde a facut apel la incetarea RAZBOIULUI din Siria si a CONFLICTULUI dintre israelieni si palestinieni, precizand ca Orientul Mijlociu se confrunta ”cu tensiuni grave”.

”Incurajez autoritatile regatului iordanian sa persevereze in eforturile lor pentru a se ajunge la PACE in intreaga regiune. Acest mare obiectiv necesita de urgenta gasirea unei solutii pasnice la criza din Siria, precum si a unei solutii juste la CONFLICTUL palestiniano-israelian”, a declarat PAPA intr-un discurs in prima zi a vizitei sale in Orientul Mijlociu.

VATICAN: VIZITA PAPEI FRANCISC IN TARA SFANTA VA AVEA SI SCOPURI POLITICE

Sursa foto: romanialibera.ro