Papahagi o ataca pe Udrea: Macovei sau Iohannis castiga presedintia Romaniei. De nevotat sunt Ponta, Tariceanu si Udrea

atac violent, marturii incredibile, adrian papahagi, elena udrea, congres pmp, traian basescu

Adrian Papahagi, unul dintre fondatorii Partidului Miscarea Populara (PMP), dar demisionar din formatiune din 8 iulie, o ataca dur pe Elena Udrea, pe care o considera, la fel ca si pe Victor Ponta, o persoana “toxica” si sustine ca o va sustine pe Monica Macovei in cursa pentru Presedintie, iar in cazul in care aceasta nu va ajunge in turul doi, pe Klaus Iohannis.

Papahagi este de parere ca Elena Udrea este larg detestata de opinia publica si va mobiliza la vot electoratul lui Ponta. Astfel, “se vor infrunta doua produse media, pompate cu bani si consultanta straina, doua junk-foods cancerigene”, considera fostul membru al PMP.

“Pe Elena Udrea o sustin cel mai puternic Ponta si Gusa, vechii ei prieteni” din cauza ca “Udrea e larg detestata, deci mobilizeaza la vot electoratul lui Ponta”, scrie pe Facebook Adrian Papahagi.

Citeste si: PMP Buzau o sustine pe Elena Udrea la Presedintie: Ar aduce mai multe voturi

“O eventuala candidatura a Elenei Udrea l-ar ajuta foarte mult pe Victor Ponta”, mai sustine Papahagi, pe pagina sa de Facebook.

Intr-o alta postare facuta pe reteaua de socializare, Adrian Papagahi scrie: “Elena Udrea are dreptate: a venit timpul sa votam o doamna la presedintia Romaniei. Monica Macovei este acea doamna. Nu ma intereseaza ce sanse are: e candidatul care ofera cele mai mari garantii de cinste si seriozitate, si il voi vota cu ochii inchisi. Daca nu va ajunge in turul II, nu am nici cea mai mica rezerva sa-l votez pe Klaus Iohannis”.

“De nevotat sunt Ponta, Tariceanu si Udrea, garantia perpetuarii sistemului ticalosit. Din fericire, daca Macovei sau Iohannis castiga presedintia Romaniei, acesti trei politicieni vor disparea. Daca insa castiga Ponta (ceea ce nu cred), ii va promova pe Udrea si Tariceanu, de care are nevoie pentru a slabi dreapta”, a continuat acesta.

Citeste si: Diaconescu sau Udrea? PMP Bihor alege pe Facebook candidatul la Presedintie