Paparazzii batausi, arestati preventiv pentru 29 de zile

Paparazzii batausi care au iscat scandalul de la Palatul Ghika din Capitala in timpul nuntii fostului premier Calin Popescu Tariceanu au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, acestia fiind acuzati de lovire, ultraj si tulburarea linistii si ordinii publice.

Paparazzii scandalagii au fost arestati preventiv in urma unor incidente in care au lovit doi cameramani si un valet, langa Palatul Ghika din Bucuresti, unde a avut loc petrecerea de nunta a fostului premier Calin Popescu Tariceanu. Decizia, luata de Judecatoria Sectorului 2, nu este definitiva.

Cei doi paparazzi au antecedente penale, unul dintre ei fiind condamnat definitiv pentru incalcarea Legii circulatiei, iar celalalt primind o amenda administrativa pentru lovire, au declarat surse din Politie.

Scandalagii au lovit un valet de la Palatul Ghika cu o sticla in cap, dar si doi cameramani, de la Realitatea Tv si Pro Tv, in momentul incidentelor cei doi aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Conform informatiilor, cei doi paparazzi de la Wow Biz sunt recunoscuti pentru agresivitatea lor, nefiind la primul incident de acest gen in care sunt implicati. Unul dintre ei este Adita Voicu, fost ofiter de presa al echipei de fotbal Steaua Bucuresti, iar celalalt este unul dintre nepotii lui Gheorghe Mustata, liderul Peluzei Nord a galeriei formatiei din Ghencea.

Sursa foto: rtv.net