Paparazzii batausi s-au ales cu dosare penale. Ambii au legaturi stranse cu Steaua

Paparazzii batausi de la Wowbiz care starnit un scandal monstru la nunta fostului premier Calin Popescu Tariceanu s-au ales cu dosare penale pentru tulburarea linistii publice si ultraj. Cei doi scandalagii au batut un valet de la Palatul Ghica, dar si doi cameramani de la posturile Realitatea Tv si Pro Tv.

Unul dintre paparazzii batausi este Adi Voicu, seful echipei de paparazzi de la Wowbiz dar si fost ofiter de presa al echipei de fotbal Steaua Bucuresti, iar celalalt este unul dintre nepotii lui Gheorghe Mustata, liderul Peluzei Nord al galeriei ros-albastre incarcerat pentru alte fapte.

Atat Adi Voicu, cat si nepotul lui Mustata au fost retinuti preventiv, pentru 24 de ore, si s-au ales cu dosar penal pentru ultraj, lovire si tulburarea linistii publice. Acestia au fost retinuti de politistii de la Sectia 7 din Capitala.

In urma scandalului, valetul de la Palatul Ghica s-a ales cu capul spart de o sticla, cameramanul de la Realitatea Tv cu trei dinti scosi, iar cel de la Pro TV cu cateva contuzii minore.

Sursa foto: realitatea.net