Păpușa erotică pe care orice femeie și-o va dori! Costă o mică avere și are niște dotări speciale

O păpușă erotică masculină va fi disponibilă în câteva luni și pare să fie visul oricărei femei, notează the sun. O companie care se ocupă de producția de păpuși sexuale dedicate femeilor pare să fi găsit răspunsul unor probleme care existau de ceva timp în această industrie.

Dacă pentru domni par să existe foarte multe opțiuni când vine vorba de astfel de păpuși, pentru femei opțiunile sunt ceva mai limitate. Tocmai din acest motiv un nou model de păpușă erotică masculină va fi scos pe piață, pentru că au crescut și cererile din partea doamnelor și domnișoarelor.

Compania se laudă cu faptul că păpușa erotică ce va purta numele de Henry va veni la pachet cu câteva dotări speciale. Totodată, modelul va putea vorbi și va fi capabil să facă un schimb scurt de replici cu partenera sa.

Mai mult, păpușa erotică pe nume Henry va avea o podoabă capilară în nuanțe de șaten închis, dar și un accent britanic. Însă, cea mai mare inovație din acest domeniu pare să fie reprezentată de o „dotare” cu care modelul sexy va fi echipat.

Din câte se pare, Henry va avea un abdomen ce pare lucrat la sala, dar și o înălțime de 1.80 metri, spre bucuria doamnelor care preferă bărbații înalți atunci când vine vorba de relații amoroase.

În plus, păpușa erotică masculină va costa o avere, pentru că prețurile pentru un singur model variază între 8000 și 11.000 de lire, în funcție de ce caracteristici își vor dori posesoarele că Henry să aibă.

Creatorii acestei păpuși erotice le promit însă femeilor care îl vor achiziționa pe Henry foarte multe clipe de plăcere, iar dimensiunea „bărbăției” poate fi și ea aleasă dintr-un catalog.

De asemenea, Henry va fi capabil să vorbească cu partenera sa, pentru că va avea un cap robotic ce poate fi controlat cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete, pe care utilizatoarele trebuie să instaleze o aplicație specifică.

Sursă traducere: ciao.ro