PARADA CAMIOANELOR si MOTOCICLETELOR, in Capitala

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) organizeaza, duminica, PARADA CAMIOANELOR si MOTOCICLETELOR, ocazionata de lansarea T-Festival, cel mai mare festival din Europa Centrala si de Est, care va avea loc in perioada 8-10 mai, la Romexpo, in Bucuresti, au anuntat organizatorii.

Parada va avea loc intre orele 12.00 si 13.00, pe urmatorul traseu: Piata Victoriei – Calea Victoriei – bd. Elisabeta – str. Brezoianu – str. Buzesti – Piata Victoriei. Totodata, publicul va putea admira camioanele si motocicletele prezente la parada intre orele 10.00 si 12.00, precum si intre 13.00 si 16.00 in parcarea din fata muzeului Antipa.

Parada organizata duminica aceasta in Bucuresti reprezinta o avanpremiera a festivalului, publicul avand posibilitatea sa intre in spiritul T-Festival, conform sursei citate.

Citeste si: FESTIVALUL SPOTLIGHT: TOATE INSTALATIILE DE ARTA si PROIECTIILE vor fi APRINSE SIMULTAN

“Cele trei zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producatori de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete si echipamente, dar si pasionatii din aceste domenii. In acelasi timp, T-Festival reprezinta o oportunitate pentru noi colaborari si oportunitati de afaceri intre transportatori si clientii acestora, producatorii de camioane, precum si furnizorii de produse si servicii care se adreseaza industriei transporturilor, intr-o atmosfera relaxanta”, se spune in comunicat.

In cadrul festivalului, se vor organiza si concursurile pentru ”Cel Mai Frumos Camion” si ”Cea Mai Frumoasa Motocicleta”, cat si o intrecere care va desemna ”Cea Mai Populara Formatie Rock”.

Premiile totale se ridica la peste 16.000 de euro. Cel mai frumos camion va fi premiat cu 3.000 euro si produse si servicii in valoare de 2.000 euro, in timp ce urmatoarele doua locuri vor primi produse si servicii de 1.500 euro, respectiv 1.000 euro. Castigatorul premiului de popularitate va fi recompensat cu produse si servicii in valoare de 500 euro. La sectiunea de cea mai frumoasa motocicleta, locul I va primi 2.000 de euro, suma cu care va fi recompensata si formatia rock care va castiga trofeul de popularitate.

Citeste si: NOAPTEA ALBA A GALERIILOR: 40 de GALERII si 35 SPATII ALTERNATIVE isi vor deschide portile

Un moment important, care va aduce atmosfera festivalului aproape de publicul bucurestean, va fi PARADA CAMIOANELOR si MOTOCICLETELOR intre Romexpo si Piata Unirii si retur, organizata cu ocazia Zilei de 9 mai – “Ziua transportatorilor”. Tot pe 9 mai, seara, vor urca pe scena festivalului Cristi Minculescu&Band si un show cabaret.

Un bilet pentru o zi costa 29 de lei, iar un abonament pentru toate cele trei zile de festival va avea pretul de 49 de lei. Copiii sub 14 ani beneficiaza de intrare gratuita. Biletele se gasesc in reteaua Eventim, pe www.eventim.ro si pe www.iabilet.ro.

Sursa foto: pro-bike.ro