“PARADIS LAND”, primul PARC DE AVENTURA de pe LITORARUL ROMANESC, se deschide la sfarsitul lunii

“PARADIS LAND”, primul PARC DE AVENTURA de pe litoralul romanesc, va fi deschis la sfarsitul lunii martie, potrivit unui comunicat remis vineri presei.

Amplasat in padurea Comorova din statiunea Neptun, pe o suprafata de doua hectare, “PARADIS LAND” va oferi 11 trasee diferite ca marime, grad de dificultate si de aventura, jocuri de catarare, tir cu arcul, airsoft, Petanq, trasee de tiroliene, trasee ridicate la inaltimi de peste 10 metri s.a.

Potrivit sursei citate, “PARADIS LAND” se afla sub emblema piratilor, iar mascota parcului va fi temutul Capitan Barbarossa.

Citeste si: Peste 110.000 de VIZITATORI au trecut pragul parcului de distractii DIVERTILAND in acest sezon

“Paradis Land este un concept ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Dat fiind pozitionarea geografica si potentialul turistic al zonei, pe perioada sezonului estival, mai-septembrie, va fi un pol de atractie pentru turistii de pe litoralul romanesc. Paradis Land va fi deschis zece luni pe an. De asemenea, ne dorim ca in viitorul apropiat sa dezvoltam o zona de minigolf (cu echipamente profesioniste — concept nou in Romania), o zona de paint-ball si trasee de bicicleta”, a declarat Aurelian Marin, manager general al “Paradis Land – Vacante de Vis”.

Citeste si: ACVAMANIA, primul PARC ACVATIC GONFLABIL din Romania, va fi deschis pe lacul Mogosoaia

Parcul de Aventura “PARADIS LAND” va fi al doilea ca marime din tara, dupa cel de la Brasov, conform sursei citate.

Tarifele de intrare in “Paradis Land” vor varia intre 35 de lei pentru copii si 50 de lei pentru adulti.

Sursa foto: facebook.com