Paradisul infidelilor: Insula unde poți face sex non-stop, fără să fii prins! Tratament prefențial pentru cei căsătoriți

Ești căsătorit? Ai chef de o escapadă amoroasă? Atâta timp cât infidelitatea nu este descoperită de partener, este totul okAstfel, cei care vor să aibă parte de o aventură amoroasă, fără să fie stresați sau deranjați, au posibilitatea de a se refugia pe o insula cumpărată special pentru infidelitate.

Conform New York Post, insula dezmățului se află la 160 de km de Portsmouth, Anglia. Acolo sunt puse la dispoziția doritorilor apartamente luxoase, cu dormitoare mari și jacuzzi.

Oamenii infideli sunt aduși pe insula cu elicopterul, și asta pentru a elimina posibilitatea de a fi prinși din cauza vreunui bilet de tren sau avion. De asemenea, infidelii semnează și un contract de confidențialitate la început, care le garantează că niciun angajat de pe insula nu poate da detalii despre ce vede acolo.

Citește și: PRIMA STAȚIUNE PENTRU SEX ALL INCLUSIVE ȘI-A DESCHIS PORȚILE! AFLĂ CARE SUNT TARIFELE

„Este suficient să anunți că pleci într-o călătorie de afaceri și de restul avem noi grijă. Ce se întamplă pe insulă, rămâne pe insulă”, a precizat Christian Grant, purtătorul de cuvânt al site-ului IllicitEncounters, cel mai mare de acest gen din Regatul Unit.

Sursă foto: IllicitEncounters