PARASUTIST, ranit grav in timpul unui salt la Clinceni

Un barbat a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitala, duminica, dupa ce s-a RANIT grav in urma unui salt cu PARASUTA, in comuna Clinceni din Ilfov, au declarat surse medicale citate de Mediafax.

PARASUTISTUL are 35 de ani si o experienta de peste 1.000 de salturi. El s-a ranit dupa ce a incercat o “aterizare in mare viteza”.

Citeste si: GEORGE BUSH SENIOR A SARIT CU PARASUTA LA 90 DE ANI

Potrivit unor colegi ai acestuia, barbatul s-a accidentat “in timpul unui exercitiu de perfectionare, la aterizare in mare viteza, o disciplina a parasutismului numita swooping”.

Exercitiul a fost organizat de asociatia sportiva TNT Brothers, care precizeaza ca are ca prioritate sa desfasoare salturile cu parasuta “intr-un mod sigur, respectand cele mai inalte standarde de siguranta din domeniu”.

PARASUTISTUL RANIT duminica a fost transportat in stare grava, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Floreasca din Capitala.

Citeste si: SPECTACOL CU CELE MAI BUNE PARASUTISTE DIN ROMANIA, IN PARCUL IZVOR DIN CAPITALA

“Are un traumatism de coloana vertebrala lombara si nu isi poate misca picioarele. Este constient si echilibrat hemodinamic”, a precizat surse medicale.

Sursa foto: aeroclubulromaniei.ro