POLITIA CAPITALEI a inceput URMARIREA PENALA in cazul in care ADRIAN SARBU a PARASIT TEMPORAR ARESTUL

Parchetul a fost sesizat cu privire la plimbarea in libertate a lui Adrian Sarbu, care a fost surprins de jurnalisti mergand fara catuse, desi se afla in arest preventiv.

UPDATE 19:24: Politia Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului, dupa ce omul de afaceri Adrian Sarbu a fost fotografiat fara catuse pe o strada din Capitala, in timp ce se afla in arest preventiv.

Faptele sunt prevazute si pedepsite de art. 297 si art. 269 Cod Penal, iar cercetarile sa vor desfasura sub supravegherea unui procuror, cu privire la toate persoanele ce au fost implicate in derularea evenimentului, precizeaza Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti (DGPMB) intr-un comunicat remis joi.

Politia Capitalei arata, intr-un comunicat emis pe 22 aprilie, ca la inceputul saptamanii, omul de afaceri Adrian Sarbu, aflat in arest preventiv, a fost dus la un spital, cei doi agenti care au asigurat escorta acestuia fiind in prezent cercetati pentru nerespectarea prevederilor legale, dupa ce omul de afaceri a fost fotografiat fara catuse pe o strada din Capitala.

 arbu a iesit din arestul central in zilele de 14 si 18 aprilie pentru a se prezenta la o clinica stomatologica privata, unde avea nevoie sa continue niste lucrari dentare incepute inainte de a fi arestat preventiv, lucrari care nu puteau fi facute in arest.

CITESTE SI: Corpul de Control al Politiei a demarat o ancheta dupa ce ADRIAN SARBU a parasit ARESTUL fara CATUSE

In aceste zile, Adrian Sarbu a fost surprins mergand pe strada ca un om liber, fara a avea catuse la maini.

CITESTE SI: ADRIAN SARBU ramane in AREST PREVENTIV

Sursa foto www.romaniatv.ro