PARCHETUL GENERAL a DISPUS inceperea URMARIRII PENALE in DOSARUL NANA

Ca urmare a sesizarilor facute de Corpul de Control al Guvernului, procurorii de la PARCHETUL GENERAL au dispus INCEPEREA URMARIRII PENALE in REM in cadrul DOSARULUI NANA, informeaza postul Realitatea Tv.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) incepe URMARIREA PENALA in cazul achizitiei terenului din comuna calaraseana NANA de catre fiica cea mare a lui TRAIAN BASESCU.

Citeste si: CORPUL de CONTROL va sesiza PARCHETUL ICCJ in cazul terenurilor de la Nana

Potrivit unui comunicat transmis de PARCHET, infractiunile vizate sunt de conflict de interese, abuz in serviciu, fals material in inscrisuri oficiale si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

“In urma sesizarii transmise de Corpul de Control al primului ministru, pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) s-a constituit un dosar penal in care se efectueaza cercetari in legatura cu reconstituirea dreptului de proprietate si arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana, judetul Calarasi”, se arata in documentul citat.

Citeste si: Presedintele Comisiei “NANA”: Raportul va fi gata miercuri 

Sursa foto: adevarul.ro