PARCHETUL GENERAL a inceput URMARIREA PENALA a primarului ROBERT NEGOITA

Primarul Sectorului 3 ROBERT NEGOITA s-a prezentat miercuri la PARCHETUL GENERAL, unde a declarat ca a fost chemat de procurori pentru a i se aduce a cunostinta inceperea URMARIRII PENALE pe numele lui in dosarul de PLAGIAT, informeaza Agerpres. 

“Mi s-a adus la cunostinta inceperea urmarii penale si in situatia asta am nevoie de un avocat. De asta am fost chemat”, a spus ROBERT NEGOITA.
Pe 24 iulie, Ministerul Educatiei a anuntat ca Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza” in care se constata PLAGIATUL in cazul lucrarii de doctorat a lui Robert Negoita si se recomanda retragerea titlului de doctor.

La randul sau, ROBERT NEGOITA a confirmat procedura demarata de Comisia de Etica a Academiei de Politie ‘Alexandru Ioan Cuza’ pentru a i se retragere titlul de doctor pe motiv de PLAGIAT, el afirmand ca singurul sau regret este ca s-a lasat tentat, in trecut, de aceasta ‘moda’ a titlurilor academice.

ROBERT NEGOITA a devenit doctor in Stiinte Juridice in anul 2012, la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, cu teza de doctorat “Criza economico-financiara si impactul acesteia asupra echilibrului social”.

Sursa foto: jurnalul