Parchetul Militar REDESCHIDE toate dosarele privind CRIMELE COMUNISMULUI

Parchetul Militar va REDESCHIDE mai multe dosare legate de CRIMELE COMUNISMULUI dupa ce judecatorii de la Curtea Militara de Apel Bucuresti au mentinut ordonanta procurorului general al Romaniei, TIBERIU NITU.

Aceasta ordonanta vizeaza in principal REDESCHIDEREA anchetei privind moartea dizidentului GHEORGHE URSU, in urma unei solicitari venite de la fiul acestuia, ANDREI URSU.

Ancheta vizeaza in primul rand cercetarea fostului ofiter de Securitate Marin Parvulescu, considerat de ANDREI URSU principalul vinovat de moartea tatalui sau.

Citeste si: ACL: Ponta arata DEZINTERES si IGNORANTA in sprijinirea proiectelor dedicate MEMORIEI COMUNISMULUI

In ordonanta procurorului general TIBERIU NITU, mentinuta miercuri de judecatorii militari, se face referire si la alte CRIME ALE COMUNISMULUI care urmeaza sa fie investigate de procurorii militari.

ANDREI URSU a declarat, vineri, ca a intrerupt greva foamei pentru ca a obtinut REDESCHIDEREA dosarelor penale incluse in “Procesul Comunismului”, printr-o ordonanta a procurorului general care infirma toate deciziile de neincepere a urmaririi penale date pana acum in aceste cauze.

Citeste si: O noua ancheta privind MOARTEA disidentului Gheorghe Ursu

Sursa foto: epochtimes-romania.com