Parcul Carol din Bucuresti, luminat de 10.000 de GULGUTE

Parcul Carol din Bucuresti va fi luminat sambata seara, de la ora 20.00, de 10.000 de lumanari asezate in GULGUTE confectionate manual, in cadrul celei de-a VII-a editii a Festivalului Luminii, a anuntat Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei”.

“Cu putina imaginatie si creativitate, chiar si cele mai marunte lucruri pot prinde viata! In centrul Bucurestiului, departe de zgomotul si agitatia urbana va asteapta decoratiuni nascute din obiecte care candva au fost menite sa spuna o altfel de poveste, dar care prin reinterpretarea cercetasilor isi schimba rolul. Incepand cu ora 20.00, odata cu lasarea intunericului vom aprinde impreuna 10.000 de lumanari pe care le vom aseza in GULGUTE confectionate manual de catre cercetasi de toate varstele. In week-end, nimic nu este mai potrivit decat o iesire in parc cu familia”, afirma organizatorii.

Citeste si: Peste 150 de institutii muzeale si organizatii de cultura si educatie participa sambata la NOAPTEA MUZEELOR

Astfel, in timpul zilei, copiii vor fi pictati in personajele lor preferate si vor intra in lumea magiei intr-o companie vesela, relaxanta, dar si plina de mistere si activitati interactive.

Totodata, bucurestenii vor putea sa participe la atelierul de GULGUTE, unde vor invata sa confectioneze propria cutiuta cu vise, sa participe la expozitii foto luminate si la reprezentatii de chitara.

Citeste si: Parada masinilor de epoca si „BATAIE CU FLORI”, la Targului Anticarilor de la Obor

Seara se va incheia cu un spectacol de lumini si foc, realizat de Incubator 107.

Sursa foto: urbankid.ro